Červený trpaslík - Epizody - Scénáře - Posádka - Herci - Dabing - Ze zákulisí - Hnidopich - Náboženství - Vesmír - Direktivy - Havárky - Nadávky - Postřehy - Texty - Hudba - Mobil - Kostýmy - Dodatky - Sex - Kuchařka - Filmotéka - Slovník - Kalendář - Obrázky - Film - Quiz - Fantazie - NSFAQ - Vzkazy - Srazy - Download - Merchandising - Kontakty - Diskuse - Facebook |
|
Kuře po indicku 1 kuře, 2 cibule, 6 stroužků česneku, 6 hřebíčků, 1/2 lžičky šalvěje, 3 rajčata, 6 bramborů, sůl, 1/2 lžičky muškátového oříšku, 1/2 lžičky skořice, 1/4 lžičky nového koření, 6 zrnek pepře, 1 lžička kari *, 15 dkg másla, 1 šálek jogurtu, 1 šálek vody. *) Lister by doporučil okořenit jídlo kari dle vlastní chuti, tj. nejméně 20x tolik, ale slabším povahám to neradíme... Vykuchané očištěné kuře rozdělíme na malé porce, osolíme a na rozpuštěném másle opečeme. Opečené porce vyjmeme a do másla vložíme rozsekanou cibuli a rozsekaný česnek. Jakmile cibule počíná růžovět, přidáme rozkrájená rajčata a asi za 5 minut vmícháme jogurt. Zmírníme žár a dobře zamíchá- me. Přidáme porce kuřete a podlijeme šálkem vody. Vsypeme mleté koření a dusíme pod pokličkou asi 15 minut. Zatím oloupeme brambory a rozkrájíme je na poloviny. Přidáme je do kastrolu a vaříme dalších 25 minut. Je-li třeba, podlijeme trochou vody.
|