Červený trpaslík


Červený trpaslík - Epizody - Scénáře - Posádka - Herci - Dabing - Ze zákulisí - Hnidopich - Náboženství - Vesmír - Direktivy - Havárky - Nadávky - Postřehy - Texty - Hudba - Mobil - Kostýmy - Dodatky - Sex - Kuchařka - Filmotéka - Slovník - Kalendář - Obrázky - Film - Quiz - Fantazie - NSFAQ - Vzkazy - Srazy - Download - Merchandising - Kontakty - Diskuse - Facebook
Dnes je 26.04.2017

Herci
Annett
Barrie
Hayridge
Charles
Jules
Llewellyn
Lovett

Naše tipy
Přidejte si nás do položky Oblíbené.

Relaxační folie

Informace
Vzkazy
14849
NSFAQ
1354
Quiz
6

Facebook

Sponzoring

Chloe Annett

Chloe Annett

CHLOE ANNETT

narozena 25. července 1971, vdaná

Postava Kristiny Kochanské, životní lásky Davida Listera, se v "Červeném trpaslíkovi" objevila hned v prvním díle. Tvůrci jí sice nechali zemřít spolu s posádkou, ale pro následující epizody se stala symbolem Listerovy věčné touhy a součástí jeho plánu mít farmu na Fidži. Kochanská, ač mrtvá, se několikrát objevila v první, druhé a krátce dokonce i v šesté sérii. Tehdy jí hrála herečkozpěvačka Clare Grogan. Když ve druhé sérii sedmé řady Rimmer odletěl zachraňovat vesmír, bylo třeba doplnit posádku na obvyklé kvarteto, takže se tvůrci rozhodli, že do seriálu dodají Kochanskou z jiné dimenze. Grogan jejich nabídku odmítla a tak nesnadný úkol nahradit Rimmera připadl začínající, televizní herečce Chloe Annett, kterou trochu znali z remaku úspěšného seriálu z padesátých let "Space Cadets".
Annett absolovovala divadelní školu a hostovala v několika seriálech, například v "Případech bratra Cadfaela" nebo v "Záhadách Ruth Rendell". V době, kdy byl natočen "britský Beverly Hills - Covington Cross", jí čekala sláva panovačné staré fuchtle Kochanské až téměř za pět let a tak si ji zřejmě stěží někdo vybaví jako dívku podezřelou z čarodějnictví v epizodě "Pronásledování".
Ve stejné době, kdy dostala roli v "Trpaslíkovi" přišla i další nabídka v detektivním seriálu "Crime Traveller". V poslední době to zkouší i jako modelka.
Chloe Annett se nedávno v Londýně provdala za manažera britské hudební skupiny Oasis.
Oblíbená epizoda "Červeného trpaslíka":"Epidém".

Filmografie 1988 2002:
Jewels (1992) (TV)
Double X:The Name of the Game (1992)
How to Speak Japanese (1993)
Red Dwarf (1997-) (TV serie)
Crime Traveller (1997) (TV serie)
Pasty Faces (2000)
The Asylum (2000)
Red Dwarf (film) (2003?)